Gratis verzending vanaf € 35 in België
Oh!rganic

Waar we voor gaan

 

Met producten van Oh!rganic verrijk je niet alleen je gerechten en verzorg je je lichaam, je draagt ook bij aan het welzijn van de planeet en de gemeenschap.

Oh!rganic werkt rechtstreeks samen met coöperatieve boeren en producenten die onze duurzame waarden delen.
Onze kruiden worden biologische vrij van pesticiden gekweekt en worden lokaal verpakt. De verpakking is steeds zo duurzaam mogelijk.
De (h)eerlijke Griekse bergthee en kruideninfusies zijn allemaal biologisch en vegan. Ook onze accessoires zijn zo duurzaam mogelijk, zoals lokaal glas, handgemaakt en loodvrije keramiek, accessoires die het gebruik aan wegwerptheezakjes voorkomen…
Honing is lokaal en komt recht van de imker. (lees meer)

 

 

Heerlijke kruiden recht van op het veld en met de hand geoogst

Heerlijke kruiden recht van op het veld en met de hand geoogst

Nieuws & Recepten

Salie: een ondersteunende remedie voor de menopauze

De helft van de wereldbevolking is vrouw, en komt vroeg of laat in de overgang. Een verwarrende tijd vol ongemakken, en voor sommigen zelf ronduit een nachtmerrie.

Theepotten met filter: een praktische en gezonde manier om (kruiden)thee te zetten

Thee is een geliefde drank over de hele wereld, en steeds meer mensen ontdekken de voordelen van het zelf zetten van thee met behulp van theepotten met filters. Deze handige apparaten maken het mogelijk om theeblaadjes te laten trekken en tegelijkertijd de losse theebladeren te scheiden van het eindproduct. In dit artikel zullen we de voordelen en het gebruik van theepotten met filters bespreken, evenals de verschillende soorten filters die beschikbaar zijn.

Honing, goed voor ons en de natuur, met dank aan de bij en de imker

Op 20 mei is het Wereld Bijendag, een dag om de bij te eren en ook de zoete en heerlijke nectar te vieren die door bijen wordt geproduceerd. Maar de bij is zo veel meer dan de leverancier van heerlijke honing. Ze is essentieel voor ons lokale ecosysteem.

Blijf op de hoogte!